dilluns, 12 de desembre del 2016

ÚLTIM DIA DEL TRIMESTRE: 17 DE DESEMBRE

Hola!!!
Aquí us deixem unes informacions que cal saber per aquest dissabte 17 de desembre, l'últim dia del tercer trimestre.

Petits, mitjans i grans:

Us tenim preparada una activitat sorpresa que segur que us encantarà! Per poder-la fer i quedi tot perfecte, aniria molt bé que portéssiu complements de Nadal (boles dels arbres, cintes de colors, llums, un arbre petit de Nadal, el tió, ...) o disfresses (si en teniu). És a dir, porteu algun complement que us recordi als dies de Nadal!
És una sorpresa..... ens ho passarem genial!!!

Grans:

Hola Grans d'Ei,Gent!

L'últim dia d'esplai uns motivats/motivades van proposar fer l'amic invisible entre tots nosaltres, tant nens/es com monitors/es!! 

És per això, que us recordem el següent: DISSABTE 17 de DESEMBRE, tots aquells que vingueu a esplai heu de portar un regal ben creatiu i fet amb les vostres propies mans. Ha de ser un detall estàndard ja que no sabem a qui va dirigit, el repartiment serà totalment a l'atzar!!!
Per taaaaant! Ens veiem dissabte que ve tots i totes els que voleu despedir-vos del trimestre i donar la benvinguda a les festes nadalenques! 

Feu treure el vostre Art Attack que porteu dins!!! 


PD: Si no podeu assistir a esplai però teniu ganes de participar a l'amic invisible, feu-nos arribar el vostre regal el mateix dissabte i us guardarem el que us hagi tocat

Els monitors i les monitores d'Ei, Gent!