dimecres, 11 d’abril del 2018

Preinscripcions prioritàries - Colònies Ei, Gent! 2018

Ei, famílies!!!
Després de les vacances de Setmana Santa, les monitores i monitors comencem a olorar l’estiu, les colònies i els campaments. Us fem un petit recordatori del funcionament perquè aneu refrescant la memòria i us comenceu a posar les piles.
Les nostres colònies entren dins l’oferta educativa d’activitats d’estiu de Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany i el període de preinscripcions ordinàries (obertes a tothom) serà del 9 d’abril al 30 de maig (d’aquesta manera, si no entreu per la nostra prioritat, tindreu temps de preinscriureu’s a través de Coordinadora. Tota la informació és a la pàgina web de Coordinadora www.coordinadoradelleure.org).
Com bé sabeu, ens agrada valorar la vostra participació durant l’any a l’esplai i per això, de les 30 places que oferim per anar de colònies, en reservem 15 per a totes aquells participants que hagin assistit regularment a l’esplai d’hivern i compleixin els requisits establerts (haver assistit a un mínim del 50% dels dies d’esplai, que enguany és equivalent a 8 dies i estar al corrent de pagament).
Ara us preguntareu, com sabem si tenim plaça prioritària i complim els requisits? Si feu click AQUÍ, trobareu la llista de cada grup amb el recompte de dies assistits a esplai. Els participants que opten a plaça prioritària els trobareu destacats en color verd.
Si teniu ganes de venir de colònies, compliu els requisits de plaça prioritària i voleu aprofitar-la, us animem a fer la preinscripció clicant AQUÍ.
ATENCIÓ! Teniu temps fins el 18 d’abril.
En cas que en algun torn (petits, mitjans o grans) hi hagi més de 15 preinscrits, el dissabte 21 d’abril a les 19.30h farem un sorteig a CCOO. Així, els que no hagueu tingut sort tindreu la oportunitat de fer la preinscripció ordinària mitjançant la pàgina web de Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany (data límit: 30 d’abril).
També aprofitem per recordar-vos que si compteu amb plaça prioritària, NO cal que feu la preinscripció ordinària a Coordinadora. És important que us espereu a que s’hagi fet el sorteig de places prioritàries, així evitarem preinscripcions dobles.
Molta sort a tots i totes!
Les monitores i monitors d’Ei, Gent!