dissabte, 7 d’abril del 2018

Prioritats colònies 2018

Bones famílies!!

Com ha anat el primer dia d'esplai? Us heu fixat quan heu marxat que ja hi havia les llistes de prioritats de colònies? Per les despistades i despistats que no ho heu vist i per les persones que no heu pogut venir, si feu click AQUÍ podreu consultar si opteu a prioritat per a les colònies d'enguany, o bé us haureu d'inscriure a través de la pàgina web de coordinadora i seguir pel sorteig normal.

Per fer un petit recordatori de com funciona, les persones que hagin participat a més d'un 50% dels dies que es feia esplai (enguany són 8 dies) optarà a una de les 15 places de prioritat que oferim per a les colònies d'aquest estiu. Si hi ha més de 15 persones pre-inscrites, s'haurà de fer un sorteig que enguany es farà el dia 21 d'abril!!! 

De moment podeu consultar si teniu prioritat o no, i a partir del dia 11 d'abril fins al 18 d'abril, estarà obert el període de pre-inscripció que es farà a través del blog.

Més endavant rebreu més informació de com funciona i els passos que heu de seguir per a fer la pre-inscripció!!

Aprofitem per recordar-vos que demà és l'últim dia perquè us apunteu al dia familiar que tindrà lloc el dia 14 d'abril (feu click AQUÍ si encara no ho heu fet i teniu ganes de participar-hi)!!!! És una oportunitat molt bona i interessant per saber com funciona l'esplai, les activitats que s'hi fan i veure com de bé ens ho passem quan estem tots junts!!! La setmana que ve us donarem tota la informació necessària per aquest dia.

Ens veiem aviat, i sobretot estigueu atentes i atents al blog que hi haurà informació molt important pels pròxims dies!!

Les monitores i monitors d'Ei, Gent!